Wat zijn Candies?
Candies zijn spaarpunten. Bij iedere euro die je besteed, ontvang je 3 Candies. Je ziet bij elk product hoeveel Candies je spaart als je dit product koopt. Let op: Wil je Candies sparen? Dan moet je wel een account aanmaken of ingelogd zijn tijdens het bestellen.

Wat kan ik er mee? De gespaarde Candies kan je direct inleveren voor korting op je volgende bestelling. Je beslist zelf of je de Candies in wil leveren en hoeveel. Hoeveel korting krijg ik?

Elke Candy heeft een waarde van €0,01. Is er een minimum bedrag om de Candies in te leveren? Er is geen minimum bedrag om je gespaarde Candies in te leveren.

Hoe lever ik Candies in?
Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid om de Candies in te leveren voor korting. Je kan zelf aangeven hoeveel Candies je wil inwisselen.

Ik ben vergeten mijn Candies in te wisselen
Helaas kunnen wij niet achteraf de Candies inwisselen. Je kan de Candies bij de eerst volgende bestelling alsnog inwisselen.

Hoe kan ik nog meer Candies sparen?
Wanneer je een product review plaatst, ontvang je 2 Candies. Let op: De reviews worden eerst door ons gecontroleerd, na goedkeuring ontvang je de Candies in je account.

Mijn bestelling gaat retour, wat gebeurt er met mijn Candies? De ontvangen Candies voor bestellingen die retour gestuurd worden, zullen na ontvangst worden afgeboekt van het totaal aantal gespaarde Candies in je account.| Meer